SALTELE

Pocketted : Divine
Imperial : Empress ; Latex Suprem (* New) ;
Princess
Superorthopedic : Grand Premiere ;
1Euro Premier (* New) ;
1Superortopedica1
1Euroconfort1
1 Basic Orthopedic : Victoria

SPUME POLIURETANICE

Standard
Soft
Super Soft

Colectia : IMPERIAL - Saltea tip: EMPRESS

DESCRIERE :

Arcurile Bonell cu 5 inele tratate electronic, confectionate din sarma de 2.2 mm, avand o inaltime de ~14,5 cm si un diametru de arc de 80/44 mm, sunt legate cu sarma elicoidala, formand un pat de arcuri ce numara ~123 arcuri/mp, pat invelit cu un strat de feltru, cu o placa de spuma PU compactata de 25 mm pe fiecare parte, cu un strat de spuma PU de 15 mm, cu un strat de bumbac de calitate superioara pentru fata de vara si un strat de lana pentru fata de iarna precum si cu un strat de spuma PU de 8 mm.

Pentru sanatatea dvs., pe latimea retelei de arcuri se gasesc suporti ortopedici de spuma, iar pe laturile retelei de arcuri se gasesc margini de spuma cu grosime de 40 mm, ce confera saltelei atat aspectul cat si proprietatile necesare pentru un somn linistit si sanatos.

Imbracamintea de calitate superioara este textil tip JAQUARD, matlasat cu minet, lateralele textile sunt matlasate cu spuma de 8 mm si TNT, iar inaltimea saltelei este de ~29 cm.

Garantia oferita pentru defectele de fabricatie este de 2 ani. In cazul folosirii necorespunzatoare, producatorul este eliberat de vina.