SALTELE

Pocketted : Divine
Imperial : Empress ; Latex Suprem (* New) ;
Princess
Superorthopedic : Grand Premiere ;
Euro Premier (* New) ;
Superortopedica
Euroconfort
Basic Orthopedic : Victoria

SPUME POLIURETANICE

Standard
Soft
Super Soft

Colectia : POCKETTED - Saltea tip: DIVINE

DESCRIERE :

Arcurile Pocketed cu 6 inele tratate electronic, confectionate din sarma de 2.2 mm, avand o inaltime de 17 cm si un diametru de arc de 45/61 mm, sunt imbracate in material textil si lipite intre ele cu adeziv, formand un pat de arcuri ce numara ~269 arcuri/mp, pat invelit cu o placa de spuma PU compactata de 20 mm pe fiecare parte, cu un strat de spuma PU de 15 mm, cu un strat de bumbac de calitate superioara pentru fata de vara si un strat de lana pentru fata de iarna si cu cate un strat de sifon.

Pentru sanatatea dvs., pe latimea retelei de arcuri se gasesc suporti ortopedici de spuma, iar pe laturile retelei de arcuri se gasesc margini de spuma cu grosime de 80 mm, ce confera saltelei atat aspectul cat si proprietatile necesare pentru un somn linistit si sanatos.

Imbracamintea de calitate superioara este textil tip JAQUARD , matlasat cu minet si un strat de spuma PU de 5 mm, lateralele textile sunt matlasate cu MINET si TNT, iar inaltimea saltelei este de ~30 cm.

Garantia oferita pentru defectele de fabricatie este de 2 ani. In cazul folosirii necorespunzatoare, producatorul este eliberat de vina.