S.C. Victoria S.A. producator si distribuitor national de SALTELE si SPUME POLIURETANICE - atestata : ISO 9001 si membra ISPA (International Sleep Products Association)

LINK-URI

Unifoam Group
Chimopar

DESPRE VICTORIA GROUP


POZITIONARE :

S.C. Victoria S.A. produce si distribuie, la nivel national, o gama variata de saltele si spume poliuretanice, obiectivul principal al societatii fiind acela de a raspunde in conditii deosebit de avantajoase (tehnice si financiare) tuturor cerintelor pietei si oricarui tip de nevoi a industriei de profil.

S.C. VICTORIA S.A. este parte a UNIFOAM GROUP, producator international de saltele si spume poliuretanice ce a demarat productia in Romania incepand cu anul 2002.

Incepand cu anul 2003, S.C. VICTORIA S.A. este membra a prestigiosului ISPA - International Sleep Products Association, ce insumeaza cei mai buni fabricanti de saltele din lume.
ISPA certifica international numai companiile ale caror produse intrunesc standarde de calitate superioara.

De asemenea, incepand cu anul 2004, S.C. Victoria S.A. detine si certificare ISO 9001:2000

STRATEGIE :

Folosind numai materiale de foarte buna calitate si utilizand cunostinte tehnologice avansate, datorita experientei in domeniul a UNIFOAM GROUP, produsele noastre (saltele si spuma poliuretanica) asigura cel mai bun confort si calitate.

S.C. VICTORIA S.A. are o puternica traditie in inovatie si calitate. De aceea, in mod constant, adaptam liniile de productie in conformitate cu ultimele tendinte tehnice internationale, urmarind in permanenta cresterea calitatii si a vitezei de livrare a produselor noastre.

INOVATII :

Divizia SALTELE :
Gama de saltele produse de S.C. Victoria S.A se adreseaza in egala masura si persoanelor exclusiviste care doresc produse de lux dar si celor care pun accentul pe produse din clasa basic. Toti insa beneficiaza de calitate. S.C. Victoria S.A. este detinatorul exclusiv in Romania al sistemului Uniflex Air System cea mai eficienta metoda de combatere a cauzelor ce provoaca aparitia acarienilor, una din principalele cauze ale alergiilor respiratorii si a astmului.

Divizia SPUME POLIURETANICE :
Folosind tehnologie ce utilizeaza procesul MAXFOAM, S.C. Victoria S.A. produce o multitudine de tipuri de spuma poliuretanica cu aplicatii in toate sectoarele industriei de profil.
In plus, detinem utilaje ce dezvolta o viteza de taiere mare si precizie in executarea tuturor tipurilor de taieturi si forme de contur ale spumei poliuretanice.
Putem livra spuma poliuretanica in toate formele: blocuri; foi, diverse forme contur, etc.