S.C. Victoria S.A. producator si distribuitor national de SALTELE si SPUME POLIURETANICE - atestata : ISO 9001 si membra ISPA (International Sleep Products Association)

LINK-URI

Unifoam Group
Jafco
Chimopar

S.C. Victoria S.A mareste capacitatea de productie!


S.C. Victoria S.A. este incantata sa anunte - tuturor clientilor si partenerilor din industria spumei poliuretanice, de tapiterie si cea producatoare de mobila cresterea performantelor si a capacitatii de productie prin achizitia unui nou ansamblu tehnologic.

Noul utilaj "Art Contour Cutting Center dezvolta o viteza de taiere impresionanta si o excelenta performanta in precizie; acesta se combina cu mare eficienta si flexibilitate pe toate tipurile de taieturi si forme de contur ale spumei poliuretanice.

S.C. Victoria S.A. isi reafirma angajamentul de a atinge excelenta in respectarea calitatii tuturor produselor livrate clientilor nostri. In acest moment, prin achizitionarea acestui ansamblu tehnic, gama noastra de activitati poate raspunde, in conditii deosebit de avantajoase (tehnice si financiare) tuturor cerintelor pietei si oricarui tip de nevoi a industriei de profil.

Permanentul nostru efort de a imbunatatii calitatea produselor si serviciilor oferite, astfel incat colaborarile noastre prezente si viitoare sa fie de durata, este expresia respectului S.C. Victoria S.A. pentru calitate si satisfactia tuturor clientilor.

Va rugam sa nu ezitati sa cereti informatii si detalii tehnice privind capacitatile noastre de productie, termene de livrare si oferta financiara.